Anmeldelse: Copy - gratis skylager

Posted by Voller on October 8, 2013

Jeg har gennem de seneste år gjort mig en del erfaringer med den gratis del af mange af de kendte skytjenester. Dropbox, SugarSync, One.com Cloud Drive, SkyDrive m.fl. er eksempler på udmærkede systemer. De har bare alle den fælles svaghed, at deres gratis udgave tilbyder alt for lidt lagerkapacitet.

logobilledeMed Copy.com har jeg fundet løsningen på dette. Når man opretter en gratis konto hos Copy.com, tildeles man som udgangspunkt hele 15 GB, som man kan skalte og valte med. Dertil kommer så deres geniale henvisningssystem, som bevirker, at hvis du tilmelder dig via et henvisningslink, som f.eks. mit eget her https://copy.com?r=MsvikB, optjener du yderligere 5 GB, og har altså allerede fra starten 20 GB gratis Cloud-lager. Efterfølgende kan du selv optjene yderligere 5 GB for hver ny bruger du selv henviser til Copy.com.

Det er Barracuda Networks, en kendt aktør indenfor markedet for netværkssikkerhed, der står bag Copy, så produktets troværdighed er helt i top.

Hvis du kender Dropbox, vil du hurtigt forstå funktionaliteten i Copy. Når du har tilmeldt dig på copy.com med din e-mail-adresse og en adgangskode, skal du downloade programmet/app'en til de enheder, hvor du ønsker at synkronisere, sikkerhedskopiere eller dele filer. Copy understøtter på nuværende tidspunkt følgende platforme: Windows, MacOS, Linux, iOS, Android og Windows Phone.

Når Copy-systemet er installeret, vil der på enhederne forefindes en Copy-mappe, hvorfra alle filer der placeres heri via en sikker forbindelse synkroniseres til de andre enheder.

Ligeledes kan du dele filer eller mapper med andre brugere (identificeret ved deres e-mail-adresse). Ved fildeling er Copy Dropbox overlegen især af to grunde:

  • Du kan tildele rettigheder til delingen (f.eks. kun visningsret i modsætning til ret til redigering og synkronisering).
  • Fair Storage kalder copy.com deres princip om, at de der deler filer også deles om pladsforbruget (i modsætning til Dropbox, hvor alle der deler en fil krediteres for filens størrelse).

Copy er et troværdigt, gennemtænkt, hurtigt, brugervenligt, sikkert og frem for alt rummeligt alternativ til de etablerede skytjenester. Om det er en Dropbox-killer skal jeg undlade at spå om, men hvis du som jeg eftersøger meget gratis plads i skyen, er det helt sikkert et godt alternativ eller supplement.

Copy får min stærkeste anbefaling.

For ibrugtagelse af Copy anbefaler jeg følgende fremgangsmåde:

  1. Opret din brugerprofil ved klik på mit henvisningslink: https://copy.com?r=MsvikB (på den måde optjener vi begge 5 GB).
  2. Bekræft din e-mailadresse ved at klikke på "Click here to confirm your account" i den e-mail du modtager fra Copy.
  3. Installer klientsoftwaren på din(e) computer(e)/enhed(r) og log på.

God fornøjelse.

Sonne i skysovs

Posted by Voller on October 29, 2013

So ein Ding og Nikolaj Sonne "anmelder" fotobackup in da cloud:

Hvordan gemmer du og backupper dine fotos? Og hvordan kan det gøres, så det sker helt af sig selv uden alt muligt med at tilslutte harddisk med kabler og andet besvær? Med lommecomputeren aka telefonen, der også er dit kamera, findes forskellige løsninger, der tilbyder digitalt næstenNirvana, hvor fotos gemmes i skyen automagisk. Flickr, Dropbox, Google, Apples iCloud og Skydrive fra Microsoft er nogle af de muligheder, der findes, du kan koble direkte op med dit mobilkamera

Programmet nævner Google Drev, Dropbox, Skydrive, Flickr og iCloud og overser dermed den ny konge i skyen; Copy.

Copy indstilles meget let til automatisk overførsel af foto fra din smartphone. Desuden understøtter Copy den efterspurgte kopiering af hele mapper.

Læs mere om Copy - eller start ud med 20 GB gratis via mit henvisningslink: https://copy.com?r=MsvikB.
Det vil du aldrig fortryde.

Tutorial

Posted by Voller on Maj 5, 2010

Urwigo Screencast Tutorial; lær at udvikle Cartridges med Urwigo.
Læs mere…

GCVote

Posted by Voller on December 18, 2009

GCVote er en udvidelse til geocaching.com, der giver mulighed for kvalitetsvurdering af cacher.
Læs mere…

Jeg har eksperimenteret lidt med en G+ side.
Google+

Read the review
in English